Ruko Garant Plus anbefales – Hvorfor? Låsesmed Nordsjælland forklarer

Når man skal sikre sit hjem eller sin virksomhed, er valg af låsesystem en af de vigtigste beslutninger, man kan træffe. Ikke alene skal det beskytte mod indbrud, men det skal også være brugervenligt og pålideligt. Garant Plus låsesystemet er en af de mest anbefalede løsninger på markedet, og der er mange gode grunde til dette.

Som elinstallatør med flere års erfaring inden for installation af elektroniske sikkerhedssystemer og i tæt samarbejde med låsesmede, kan jeg med sikkerhed sige, at et godt låsesystem som Garant Plus kan gøre en stor forskel. Låsesmed Nordsjælland, som dækker områder som Fredensborg og andre byer i Nordsjælland, anbefaler ofte Garant Plus, når kunder har brug for opgraderede sikkerhedsløsninger.

Hvad er Garant Plus låsesystemet?

Garant Plus er et højtspecialiseret låsesystem, udviklet af Ruko, en af de førende producenter af sikkerhedslåse i Danmark. Dette system er designet til at give øget sikkerhed mod indbrud og manipulation. Garant Plus har nogle unikke funktioner, der gør det til et oplagt valg for både private boliger og virksomheder.

En af de mest fremtrædende egenskaber ved Garant Plus er det patenterede nøglesystem. Dette betyder, at nøglerne er designet på en sådan måde, at de er sværere at kopiere uden autorisation. Dette sikrer, at kun ejeren af systemet kan få lavet ekstra nøgler, hvilket gør det næsten umuligt for uvedkommende at få fat i en kopi.

Hvorfor anbefaler Låsesmed Nordsjælland Garant Plus?

Der er flere gode grunde til, at Låsesmed Nordsjælland anbefaler Garant Plus til deres kunder, og disse grunde bygger på erfaring, sikkerhed, og effektivitet:

1. Højere sikkerhed mod indbrud

Den største fordel ved Garant Plus låsesystemet er det høje sikkerhedsniveau. Garant Plus er designet til at modstå manipulation og dirkning. Dette skyldes det avancerede låsesystem, som består af flere låsecylindre, der arbejder sammen for at forhindre ulovlig oplukning.

Indbrudstyve forsøger ofte at manipulere med standardlåse, men Garant Plus er langt mere modstandsdygtig. Dette gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker den bedste beskyttelse af deres ejendom.

2. Unikke, patenterede nøgler

En anden vigtig grund til, at Låsesmed Nordsjælland anbefaler Garant Plus, er de patenterede nøgler, som systemet bruger. Det patenterede system betyder, at nøglerne ikke kan kopieres af enhver – kun af låsesmede. Dette giver ejeren fuld kontrol over, hvem der har adgang til nøglerne.

Denne kontrol er især nyttig i virksomheder eller boligforeninger, hvor mange mennesker kan have adgang til bygningen. Ved at bruge Garant Plus kan du sikre, at nøglerne ikke falder i de forkerte hænder.

3. Fleksibel og brugervenlig

Garant Plus er ikke bare sikker, det er også et system, der er nemt at bruge og tilpasse. Låsesmed Nordsjælland forklarer, at dette system kan integreres i eksisterende låsesystemer og bruges både til private hjem og erhvervsbygninger.

Det betyder, at du kan opgradere dine eksisterende låse til Garant Plus, uden at skulle udskifte hele systemet. Det er også muligt at integrere systemet med elektroniske adgangskontrolsystemer, hvilket gør det til et godt valg for virksomheder, der ønsker at kombinere mekanisk sikkerhed med moderne teknologi.

4. Langvarig beskyttelse

Låsesmed Nordsjælland fremhæver også, at Garant Plus er et langtidsholdbart system. Låsen og nøglerne er bygget til at modstå slid, hvilket sikrer, at systemet kan holde i mange år uden at skulle udskiftes. Dette gør det til en god investering for dem, der ønsker en pålidelig og vedvarende sikkerhedsløsning.


Hvordan kan Garant Plus forbedre din sikkerhed?

Garant Plus er ikke kun for private hjem, men også en perfekt løsning for virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Mange virksomheder har komplekse adgangsbehov, hvor mange ansatte og besøgende skal have adgang til bestemte områder. Garant Plus kan tilpasses og integreres, så sikkerheden forbliver i top, mens systemet forbliver brugervenligt og fleksibelt.

Er det nødvendigt at skifte til Garant Plus?

Hvis du stadig bruger ældre låsesystemer, der ikke er sikret mod moderne former for indbrud, er det stærkt anbefalet at overveje en opgradering. Med Garant Plus får du et låsesystem, der er designet til at modstå forsøg på manipulation, hvilket kan reducere risikoen for indbrud markant.

For dem, der ønsker at tage sikkerheden et skridt videre, anbefales det at kombinere Garant Plus med et overvågningssystem og adgangskontrol, hvilket giver en komplet sikkerhedsløsning.


Ofte stillede spørgsmål om Garant Plus låsesystem

1. Kan jeg bruge Garant Plus i min eksisterende lås?

Ja, Garant Plus kan ofte integreres med eksisterende låsesystemer. Det er en stor fordel, da du ikke behøver at udskifte hele låsesystemet. En professionel låsesmed, som Låsesmed Nordsjælland, kan hjælpe med at vurdere, om dit nuværende system er kompatibelt med Garant Plus.

2. Hvordan får jeg nye nøgler til Garant Plus?

For at få nye nøgler til Garant Plus kræver det, at du kontakter en autoriseret låsesmed. Dette sikrer, at nøglerne ikke kan kopieres af uvedkommende. Låsesmed Nordsjælland er en af de låsesmede, der er autoriseret til at kopiere Garant Plus nøgler.

3. Hvad koster det at installere Garant Plus låsesystemet?

Prisen afhænger af flere faktorer, herunder hvor mange låse du skal udskifte, og om du har brug for yderligere sikkerhedskomponenter. Det er altid en god idé at få en vurdering fra en låsesmed, som kan give dig et præcist tilbud baseret på dine behov. Du kan kontakte Låsesmed Nordsjælland for at få et uforpligtende tilbud.

4. Er Garant Plus egnet til erhvervsbygninger?

Ja, Garant Plus er ideel til erhvervsbygninger, da det giver mulighed for at styre adgangen til forskellige områder på en sikker og effektiv måde. Mange virksomheder vælger Garant Plus på grund af dets fleksibilitet og høje sikkerhedsniveau.

5. Hvor lang tid tager installationen?

Installationen af Garant Plus afhænger af antallet af låse og kompleksiteten af systemet. I de fleste tilfælde kan installationen klares på en dag. En professionel låsesmed kan give dig en præcis tidsramme, baseret på dine specifikke krav.


Kundecase: Sikkerhedsløsning i Fredensborg

En boligforening i Fredensborg stod over for udfordringer med gamle og slidte låse. Efter flere episoder med forsøg på indbrud besluttede de at opgradere til et mere sikkert system. Låsesmed Nordsjælland anbefalede Garant Plus, som blev installeret i alle lejligheder og fællesområder.

Boligforeningen har nu øget sikkerheden markant, og beboerne føler sig meget mere trygge. Siden installationen har der ikke været forsøg på indbrud, og de patenterede nøgler har givet beboerne fuld kontrol over, hvem der har adgang til bygningen.


Garant Plus er et låsesystem, der kombinerer sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed. Uanset om du har brug for en løsning til dit hjem eller din virksomhed, kan Garant Plus tilbyde den beskyttelse, du har brug for. Låsesmed Nordsjælland kan hjælpe med at installere systemet og give dig rådgivning om, hvordan du bedst sikrer din ejendom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende artikler

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.